Kun antaa kaverille vapaat kädet stailauksen suhteen, saattaa yllättyä jopa positiivisesti. Siltä se tosin ei vaikuttanut siinä kohtaa, kun katsahdin ensimmäisen kerran peiliin. Meikkiä oli tuplasti enemmän, kuin normaalisti. Kaikki vimpan päälle poskipunista lähtien. Mekko oli pari koko liian tiukka ja rinnat kasvaneet, kiitos push up:ien, toiset pari. Järkystys laantui ottamalla hieman lisää kuohuvaa. Tunnin päästä olin jo juonut itsevarmuuteni kohdilleen. Niin lähti kaksi hehkeääkin hehkeämpää yh-mammaa valloittamaan kaupunkin yöelämää. 

Kaveri näytti kuitenkin osuneen valintoineen täysin nappiin. Miehiä hyöri ja pyöri ympärillämme koko illan. Jopa niitä oikeasti varteenotettaviakin. Tarkoitukseni oli vain puhtaasti flirttailla ja pitää hauskaa. Olin kieltänyt itseltäni kaikki lähemmät kontaktit miehiin. Ehkä se olikin syy tarjonnan laajuuteen. Loppuillasta humalatila pyyhki mielestäni kaikki lupaukset.

Yksi katse. Molemmin puoleinen hymy. Kymmenen minuuttia myöhemmin istuimme taksissa. Helppoa. Mitä turhaa mutkistaa asioita. Joskus liika juttelu pilaa koko homman. Teimme asiaan kuuluvat temput. Känniseksiä. Juurikin sitä. Mutta silti aistin taidot. Selvinpäin uusinta. Ehdottomasti. Niin sovimme. Juttelimme pitkään niitä näitä. Mies vaikutti todella mukavalta. En halunnut häntä viereeni nukkumaan. Se paikka ei ole vapaana.

Aamulla heräsin todellisuuteen. Huomenta ilmestyi puhelimen näytölle. Koska nähtäisiin. En ollut enää yhtään varma uusinnasta. Järkeni alkoi huutaa. Ei tässä ole mitään järkeä. Ei taas uutta suhdetta vanhan perään. Ole nainen kerrankin yksin! Tätä sinä halusit! Olla yksin! Sydämeni löi vasten kasvoja. Tyhmä nainen. Sinulla oli kaikki, mitä halusit. Ihana mies, joka puhui ja pussasi. Ihminen, joka aidosti rakasti. Ihminen, jolle et koskaan antanut mahdollisuutta. Jolle kostit kaiken, mitä Mies oli sinulle tehnyt. Leikit ja pelleilit niin kauan, ettet enää kehdannut jatkaa. Keksit tekosyitä toisensa perään, jottet vaan joutuisi myöntämään. Että rakastit sittenkin. Että olit taas kerran pilannut jotain tärkeää. Koska sen sinä osaat parhaiten. Syyttää muita virheistäsi. Tyhmä nainen. Koska sinä opit virheistäsi.