Facebookissa kiersi hetki sitten haaste, jossa piti julkaista viiden hyvännäköisen miehen kuva. Helppo juttu, eikö... Vai onko sittenkään. Ei todellakaan. Maailma on pullollaan komeita uroksia. Miten ihmeessä heistä voisi valita vain viisi? On näyttelijöitä, urheilijoita, laulajia, malleja, tavallisia tallaajia... Ja vielä jos alkaa pohtia asiaa hieman pintaa syvemmältä. Moni komea julkkis kuuluu todellisuudessa kategoriaan "jos kadulla tulisi vastaan, en edes huomaisi". Niin oudolta kuin se kuulostaakin... Komea elokuvissa ja lehtien sivuilla ei ole kuitenkaan todellisuudessa se, mikä pistäisi sukat pyörimään jalossani. Otetaan vaikka esimerkkinä Johnny Depp, oma ikuisuuslempparini.

johmmy depp.jpg

Aivan syötävän ihana. Haluan ehdottomasti nähdä hänen jokaisen elokuvansa, mutta... Jos hän olisi tavallinen tallaaja kadulla, en luultavasti toista kertaa vilkaisisi. Ei pahalla. Hän ei vain ole tyyppiäni sitten kuitenkaan. Toista saattaisi olla näiden kahden kohdalla:

charlie hunnam.jpgjason statham.jpg

Hunnam (nam, nam) ja Statham. Näistä kahdesta en vain pääse yli enkä ympäri. Ja varsinkin Statham... Voiko joku nainen todella katsella/kuunnella kyseistä komistusta kastelematta pöksyjään. En usko. Se ei ole mitenkään mahdollista. Onko se naama vaiko ääni... Aivan sama. Yhdessä ne ovat saaneet aikaan jotain kerrassaan täydellistä. Ja kun kropassakaan ei näytä olevan pahemmin paranneltavaa, on pakko todeta, että Jason Statham on ehdottomasti tuleva aviomieheni. Heti, kun saan eron hoidettua alta pois. 

 

Näyttelijöistä on hyvä hypätä urheilijoihin. En seuraa urheilua, joten valikoima on osaltani hyvin supea. David Beckham. Jakaa mielipiteeni riippuen hiustyylistä. Toisella kertaa syötävän ihana, toisella limaisen iljettävä. No, unohdetaan ne limaiset kuvat ja keskitytään siihen komeaan puoliskoon.

mies 1.jpg

Mutta tuskinpa minä häntäkään moneen otteeseen kadulla vilkuilisin. Onhan hän komea (hyvänä päivänä). Tatuoitukin jopa, mutta hieman liian.... En löydä oikeaa sanaa. Juppimainen?? Tosin kuin suomalainen tämä suomalainen herkkupeppu... Hän ei taatusti ole liian juppimainen. 

mies 7.jpg

Jere ei ehkä ole kaikkein komein, mutta hän edustaa aika täydellisesti omaa miesmakuani. Hän on juuri sitä tyyppiä, joka saa pääni pyörimään kuin hyrrä. Kalja, parrakas... Niin, kalju ja parrakas. Ei se paljon muuta vaadi. Vapise Nanna, Jere on kuitenkin lähempänä kuin Statham ja avioeroni astuu voimaan ensikuussa. 

PS! En löytänyt ainuttakaan peppukuvaa, mutta tuolla taustalla en uskoisi kuvauksen menneen kovinkaan harhaan.