Lapset lähtivät isälleen viikonlopuksi. Kaivoin pensselit esiin ja aloin tuhota vanhoja maalipurkkeja. Lastenhuoneen lipasto kaipasi pientä tuunausta. Istuin lattialla maalisuti kädessäni ja katsahdin lastenhuoneessa olevaan isoon peiliin. Ylläni ei ollut ehkä kaikkein tyypillisin maalausasu... Stringit ja rintaliivit. Käyhän se niinkin. Yllätyin peilikuvaani. Näytin suhteellisen hyvälle. En tiedä hämäsikö asento vai miksi koin itseni kerrankin seksikkääksi. Oikeastaan aika helvetin seksikkääksi. Miksei Kesämies voinut kävellä ovesta sisään sillä hetkellä. Olisin halunnut kuulla hänen mielipiteensä asiasta. Toisaalta, lipasto kaipaa vielä yhden maalikerroksen. Ehkä ajoitan maalailuni seuraavaksi paremmin...

 

Treenissä oli selän kasvatusta vuorossa. Leuanveto meni mönkään täysin. Toisen käden sormet kipuilevat liikaa. Vuoden takainen työtapaturma jättänyt nähtävästi pysyvän vamman, joka häiritsee elämää ajoittain. Kokeilin lopulta vetoremmejä apuna, jotta sain muutaman kerran revittyä itseni ylös. Ne vaikuttivat oikeastaan yllättävän mukavilta. Niistä saattaisi olla muutamassa liikkeessä aika paljon hyötyä. Saattaisin hankia sellaiset itsellenikin. Tällä kertaa lainasin Kesämieheltä. Muissa liikkeissä ei sormiin kohdistunut yhtä paljon puristusvoimaa ja pärjäsin ilman remmejä. Olen ehkä liikaa vältellyt turhaan kaikkia ylimääräisiä apukeinoja. Ei kai niistä nyt ainakaan haittaa ole. 

 

Leuat myötäotteella 3x6, 1x4

Ylätalja (lapiokahva) 40kg 1x14, 45kg 1x12, 50kg 1x10, 55kg 1x6 (vastus ehkä kevyempi, kuin väittää olevansa)

Ylätalja kapea (yksi käsi kerrallaan) 20kg 2x14, 25kg 1x8

T-kulmasoutu 25kg(+laite ??kg) 2x14, 35kg 1x8

Kulmasoutu kp 18kg 1x12, 20kg 1x10, 22kg 2x8

Hauis kp (aloitus 12kg, vaihto 10kg, kun voimat loppuu) 3x10

Hauis narulla taljassa 25kg 3x14

Hauis maaten taljassa 20kg 1x16, 25kg 2x12

+Erinäisiä liikkeitä takaolkapäille

 

Vaikka luulin, ettei selkäni kasva ollenkaan, on jotain nähtävästi tapahtunut. Keväällä ostamani talvitakki kiristää jännästi selän kohdalta... Onko se sitten positiivista vai miten on, kun uudet vaatteet eivät enää mahdu päälle? No, onneksi kyseessä oli halpa alelöytö. Jotain hyötyä siitä, että olen liian pihi. Kuinka paljon olisikaan harmittanut, jos kyseessä olisi ollut monen sadan euron muotiluomus.

 

PS! Ostin laserkarvanpoistajan. Olenko mainoksen uhri vaiko tulevaisuudessa vailla karvaongelmia... Odotan jännityksellä. Parin käsittelykerran jälkeen en ole varma, toimiiko laite ollenkaan. Pitäisikö karvojen kenties myös tippua pois?? Hmm... Olettaisin niin. No, ehkä kokeilen vielä muutaman kerran, ennen kuin luovutan ja maksan omaisuuden ammattilaiselle. Olen kuitenkin lopullisen kyllästynyt järjettömään karvaongelmaani. Enää edes vahaus ei tunnu sopivan yliherkälle alapäälleni. Ei jää paljon vaihtoehtoja, koska luonnollisuus ei tule kysymykseenkään. Vaikken muuten niin tarkka olekkaan, alapääni haluan pitää nättinä. Minä olen niitä ihmisiä, jotka menevät gynellekkin vain siistittynä.