Viikonloppu olikin sitten silkkaa seksiä. Uusi nettituttavuus viihtyi yllättävän hyvin luonani. Lauantaina hän antoi odotella pitkälle päivään, ennen kuin varovasti otti yhteyttä. Tarkoitukseni oli ollut lähteä viihteelle, mutta koska kaveri perui suunnitelmat viime hetkellä, olin vapaasti hänen käytettävissään. Hän päristeli luokseni. Yöksi hän ei kuitenkaan jäänyt, enkä edelleenkään asiaa ehdottanut. Sunnuntaina en jaksanut odotella hänen yhteydenottoaan. Näpyttelin aamulla suoran viestin "mennäänkö pitsalle vai naidaanko vaan". Pitsan saattoi kuulemma noutaa siinä välissäkin. 

 

Ihmettelen, kuinka rennosti kykenen olemaan hänen seurassaan. En jännitä, olen oma tyhmä itseni. Pystyn puhumaan avoimesti asioista, joista en helposti avaudu kenellekkään. Meillä on paljon yhteistä, paljon myös asioita, joista olemme tyystin erimieltä. Ei se haittaa. Taidamme silti viihtyä aika hyvin toistemme seurassa. Säännöt ovat selvät, vaikkei niistä erikseen ole sovittukkaan. Pidämme hauskaa, niin kauan, kunnes hauskuus loppuu.  

 

En tiedä, koska näemme seuraavaksi. Luultavasti viikonloppuna. Lapset ovat kuitenkin viikon luonani ja vapaahetket taidan pyhittää treenaamiseen. Selkä alkaa vihdoin olla kunnossa. Peli ei ole vielä menetetty. Paino ei ole laskenut ihan halutulle tasolle. Se ei taida laskeakkaan, pakko se on hyväksyä. Olen kuitenkin ollut taas muutaman päivän ihan suhteellisen tyytyväinen peilikuvaani. Hiukan pitäisi saada lisää kokoa käsiin ja olkapäihin. Ja tietenkin muotoa siihen perseeseen. Mutta muutoin... En näytä yhtään hullummalta näin kahden lapsen äidiksi. Eilen koin itseni pitkästä aikaa jopa aika seksikkääksi. Odotin häntä päälläni pelkät stringit ja parilla napilla napitettu iso kauluspaita. Vinkki ei jäänyt huomaamatta. Turhat keskustelut jätettiin myöhemmäksi. Olen tyytyväinen ja ennen kaikkea... Täysin tyydytetty. Hän oppi nopeasti keinot, millä täyttää toiveeni.