Paino: alkuperäinen tavoite 52-54kg, lähtötilanne 58,1kg , nyt 54,9kg

 

Rinnanymp.: alkup.tav. >85cm, lähtötilanne 84cm, nyt 82cm (jääkö niistä enää mitään jäljelle)

 

Rinta alta: alkup.tav. >75cm, lähtötilanne 73cm, nyt 72cm

 

Vyötärö (kapein): alkup.tav. <70cm, lähtötilanne 70cm, nyt 69cm. 

 

Napa (tähän kohtaan kertyy pahin pömppö): alkup.tav. <78cm, lähtötilanne 75cm, nyt 73cm

 

Lantio lähtötilanne 89cm, nyt 86cm.

 

Reidet lähtötilanne 54cm, nyt 51cm.

 

Kädet lähtötilanne 29cm, levossa, nyt 27cm. Suuri pettymys, muttei mikään yllätys. En ole moneen viikkoon jaksanut raahautua salille. Tosin sain eilen kuulla "alan ammattilaiselta", mieltä hivelevän kommentin: "onpas timmit kädet". Joten jos oikein haluan itselleni uskotella, niin pelkkää läskiähän se lähtenyt osio on.

 

Hartiat lähtötilanne 101cm, nyt 99cm

 

Näyttäisi siltä, että perseestä ja jaloista olisi sulanut eniten rasvaa pois. Ei ollenkaan huono. Vielä kun saisin pari kiloa tiputettua, niin saattaisin olla jo suhteellisen tyytyväinen. Vaikuttaa vain siltä, että kroppa ei anna enää periksi. Tänään lähden salille. Pakko saada itseni taas kiinni rutiiniin. Helteet alkoivat jo. Nyt on kiire.

 

Olen nähnyt ihastustani viime päivinä paljon. Pientä hassuttelua, kaksimielistä läppää ja läpsäyksiä takapuolelle. Ei kummempaa. Kumpikaan ei ole uskaltanut ottaa sitä ratkaisevaa askelta. Eilen illalla hän sitten tuli käymään. Kello oli jo yli kymmenen. Yli tunnin hän kiersi asuntoa, ihmetteli ja kummasteli. Antoi remonttiohjeita ja joi jopa kupin kahvia. Lopulta uskallus riitti lähestymään. Tunsin ne pienet perhoset. Ne, jotka ovat olleet turhan kauan kadoksissa.

 

Huomaan, että jännitän. Saaminen oli vaikeaa. Olin koko ajan niin lähellä, mutta ei kuitenkaan. Hän teki töitä ahkerasti. Teki niin kauan, että saavutin huippuni. Ja se tuntui hyvältä, pitkästä aikaa. Todella hyvältä. Hän ymmärsi jännitykseni. Emmehän me vielä tunne toisiamme, emme tiedä tarkalleen, mistä toinen pitää. On vaikea rentoutua täysin heti. Varsikin, koska olen niin epävarma itsestäni muutenkin. 

 

Haemme toisistamme täysin samaa. Kumpikaan ei halua seurustella, ei näin pian pitkän suhteen päätyttyä. Kumpikaan ei jaksa yhdenillanjuttuja. Sekavia kännipanoja, joista ei lopulta saa edes kunnon tyydytystä. Kumpikin kaipaa kuitenkin hellyyttä ja juurikin sitä itseään. Voimme auttaa toisiamme. Viihdyttää toisiamme silloin tällöin ilman sitoumuksia. Olemme toistemme salaisia ystäviä. Tämä juttu täytyy pitää salassa. Hän pelkää liikaa, mitä yhteinen tuttavamme asiata sanoisi. Eikä minullakaan ole hinkua sitä hänelle paljastaa. Hän tuskin ymmärtäisi asiaa.