Mittanauha oli ystäväni aamulla ja antoi ymmärtää, että joitain tavoitelukemia pitää laske entisestään. Olen nyt varma, että peilikuvani on vääristynyt. Jostain syystä vain näen itseni isompana, kuin olen. En saa tilannetta korjattua, vaikka kuinka yrittäisin.

 

Paino: alkuperäinen tavoite 52-54kg, nyt 58,1kg 

Rinnanymp.: alkup.tav. >85cm, nyt 84cm (todistetusti olen rinnaton)

Rinta alta: alkup.tav. >75cm, nyt 73cm

Vyötärö (kapein): alkup.tav. <70cm, nyt 70cm, tämän hetkinen tavoite <67cm

Napa (tähän kohtaan kertyy pahin pömppö): alkup.tav. <78cm, nyt 75cm, tämän hetkinen tavoite <73cm

Jalka-/peppuosaston koosta en osaa ajatella senteissä mitään. Katsotaan, mihin suuntaan homma vie. Koko ei niinkään ole ongelma, mutta sitä kiinteyttä ja lihasta pitäis olla rutosti enemmän. Lantio antoi mitaksi 89cm. En tosin ole varma, mittaanko ollenkaan oikeasta kohtaa. Siitä leveimmästä kuitenkin. Reidet ilmoittelivat lukemia 54cm.

Kädet eivät missään nimessä saisi enää pienentyä, mutta se tulee luultavasti olemaan väistämätöntä. Jos kuitenkin mitta jäisi edes 29cm, olisin aika tyytyväinen. Kädet vaatimattomasti juurikin sen 29cm, levossa. Jostain syystä vasen näyttää ottavan treenin paremmin vastaan ja oli puoli senttiä oikeaa edellä. Hartiat 101cm. 

 

Näistä lukemista lähdetään hakemaan jotain parempaa. Kroppaa, jonka kanssa on kiva bilettää kesä menemään. Viime aikoina vartaloni ei ole ollut kovinkaan suurten kehujen kohteena... Eräs kaverini totesi minun näyttävän kuivalta rusinalta. Olen elänyt harhassa, että vatsani on ainut ruttunen kohta kehostani, mutta kommentti sai minut katsahtamaan peiliin. Kyllä vain... Ikä alkaa näkyä. Ryppyjä on ilmaantunut naamaan uhkaavaa tahtia. Kädetkin ovat jotenkin alkaneet roikkua eritavalla. Ennen roikkui läski, nyt roikkuu iho. Sitä tämä ikä kai tuo tullessaan. Ei sitä pääse pakoon. Auttaisikohan veden juonti palauttamaan ihon kimmoisuutta. Toinen kaverini ihmetteli, miksi käteni eivät ole kuin fitnesskilpailijoilla. Hmm... Ehkä siksi, että en ole sellainen. Käteni näyttävät kuulemma siltä, että olen vain lihava. Kiitos... Pitänee lisätä tehoa treeniin. Lisää pakkotoistoa, sillä ne ovat ennenkin kasvaneet. Kolmas, aivan tuntematon mies baarissa, totesi, ettei minulle ole enää mitään mahdollisuuksia ehtiä kesäkuntoon. Liian vähän aikaa, ei onnistu. Mies oli kovasti iskupuuhissa, mutta selkeästi hän oli skipannut jokaisen naisen iskemistä käsittelevän opuksen. Sainpahan ainakin illan parhaat naurut. Loppuillasta mies lähti toisen tytön matkaan, sellaisen hieman jo lähempänä kesäkuntoa olevan.

 

Olen unohtanut mainita iskeneeni silmäni salilla erääseen mieheen. Hän on kuuma, todella kuuma. Ei luultavasti kenenkään muun silmissä, mutta olenkin aina pitänyt miesmakuani hieman erikoisena. Hän on vanhempi. Veikkaisin kuitenkin alta neljääkymmentä. Ja mikä kroppa. Pituutta ei niinkään, ihan miehen mittainen kuitenkin, mutta se selkä ja jalat ja kädet ja, ja, ja... Harvemmin olen yhtä intensiivisesti jaksanut tuijotella miestä tekemässä maastavetoa. Ja ellen ihan väärin ole huomannut, onpa hänenkin katseensa tuntunut muutamaan otteeseen harhailevan suuntaani. Harmi vain, että hän 

a. luulee minun seurustelevan jonkun treenikumppanini kanssa. Tässä selkeä syy, miksi treenikumppaneiksi tulisi valita pelkkiä naisia. 

b. luultavasti olettaa minun olevan hieman turhan nuori. Vaikka rypyt alkavatkin vallata kasvojani, näytän silti vielä aika pikkutytöltä. Tai ehkä näytän vain ikäiseltäni. En osaa sanoa. Samalta ne omat kaverinikin näyttävät. Välillä vain tuntuu, että edelleenkin pukeudun kun teini. Tosin, henkkareitani ei ole kysytty enää aikoihin. Ehkä vain kuvittelen edelleen näyttäväni nuorelta.

 

Ihastukseni on eronnut. En ole edelleenkään nähnyt häntä, mutta facebookissa viestittelimme. Olen taas kahden vaiheilla. En vain osaa lukea häntä... Joku sanoo, että selkeästi häntä hieman kiinnostaisi, jokin taas viestittää, ettei hän näe minussa potentiaalia muuhun, kuin kaveriksi. Hankalaa... Facebook ei ole toiminut koko aamuna. En pääse tarkastamaan onko häneltä tullut vielä jotain uutta. Piinaavaa, jännittävää, kutkuttavaa...