Kävin baarissa. Piti olla viikonloppu kiltisti kotona, mutta kuinkas kävikään. Kahdentoista aikaan yöllä suutuin miehelle ja totesin, etten jaksa katsoa hänen naamaansa enää sekunttiakaan. Nassu nätiksi, jotain kivaa päälle ja baanalle. Haku oli päällä ja baarissa ryysis. Fiilis vahvistui, tänään on pakko löytyä jotain sutinaa. Tansittiin porukalla ja silmäilin ympärilleni vaivihkaa. Tai, en edes luultavasti kovinkaan vaivihkaa. Kaikenlaisia tanssittajaehdokkaita kävi tervehtimässä, mutta ei ketään varteenotettavaa. Silmäilin ympärilleni astetta ahkerammin. Kyllä sieltä on pakko jotain silmiin osua... Mutta ei, tällä kertaa koko baarista ei löytynyt edes yhtä, jonka kanssa olisin jaksanut vaihtaa muutaman sanan. Muusta puhumattakaan. Ei ainuttakaan! Miten tämä on mahdollista. Surkea miesvalikoima, totesi kaverinikin. 

 

Olen lähes varma, että kaikki hyvännäköiset miehet tästä kaupungista viettävät lauantai-illat lukittuna kellareihin vaimojensa toimesta. Tai sitten niillä on vain hieman kivemman vaimot, joiden kanssa on hauskaa viettää laatuaikaa. Mene ja tiedä, mikä on totuus. Ehkä käyn vain väärissä paikoissa. Jatkan etsintää. Tällä kertaa edes pokejoukosta ei löytynyt silmäniloa iltaan. Selkeästi vain väärä paikka.

 

Ihan ilman pöksyjen kostumista ilta ei kuitenkaan päättynyt. Siitä piti huolen järjettömän komea taksikuski. Häntä ei kuitenkaan pokkani riittänyt vikittelemään, onneksi. Kello neljä yöllä sitä voi olettaa olevansa viehkeimmillään, mutta totuus ei useimmiten sitä ole. Pari paukkua lisää ja olisin saattanut liittyä siihen hellyydenkipeiden vaimojen kerhoon, joka auliisti tarjoili muutakin ajeltavaa eiliselle yölle. No aamulla oli sentään tarjolla tuttua ja turvallista krapulaseksiä omalta armaalta kusipäältäni.

 

Ainiin, meinasin unohtaa. Yksi tanssittaja pääsi yllättämään. Päätti sitten suudella yllättäen kesken tanssin. Ei siinä niinkään, mutta tunki samalla sekunnilla koko kielensä suuhuni. Ei, ei, EIIIIII!! Täydellinen himojen karkoitus. Ensimmäisen suudelman tulee olla hellä ja hieman kysyvä. Hiukan kiusoitteleva ja samalla vaativa. En halua tukehtua kenenkään kieleen. Ja kyllä, sitä pitää olla varma, että toinen on leikissä mukana. Loppui aika lyhyeen suudelma ja koko tanssi myös.